O noua sursa de idei de afaceri la tara pe ruralonline.ro

Cei care locuiesc in mediul rural doresc sa se mute in orase o iar buna parte din cei care locuiesc acum in orase doresc sa se mute in mediul rural. Dintr-o lista mai lunga de motive pentru care fiecare cauta altceva exista si unul aparent comun si anume oportunitatea demararii unei afaceri sau lispa de oportunitati pentru demararea unei afaceri, elementul comun fiind pana la urma AFACEREA.
Cei din mediul rural se gandesc sa se mute in orase fiindca nu reusesc sa gaseasca o sursa mai buna de venit in mediul rural (un servici bine platit care pana la urma este conditionat de dezvoltarea unei afaceri profitabile in mediul rural), iar o parte dintre orasenii care vor sa se mute la tara cred ca in sate se pot demara mai usor mici afaceri.
Toti isi pun aceeasi intrebare: ce afaceri profitabile pot fi demarate in mediul rural ? Evident primul raspuns care iti vine cand iti pui intrebari legate de oportunitatile de afaceri in mediul rural este legat de o afacere in domeniul agriculturii / zootheniei. Din pacate in Romania afacerile in domeniul agricol sau zootehnic nu sunt foarte rentabile daca nu se fac „in stil mare”. Mult mai rentabile sunt insa afacerile care se bazeaza pe procesarea produselor agricole sau animale, dar din pacate in Romania numarul celor care au afaceri in acest domeniu este extrem de mic. Si uite asa ne putem gandi la o prima nisa in zona afacerilor rurale. In plus in mediul rural pot fi demarate si alte afaceri care nu au absolut nicio legatura cu agricultura sau zootehnia. Toata lumea se intreaba insa care sunt aceste afaceri.
Pe site-ul www.ruralonline.ro a fost inaugrata o  sectiune care prezinta modele de afaceri in domenii non-agricole.  Ce interesati pot vedea scurte prezentari ale unor afaceri care pot fi demarate in mediul rural. Aceste prezentari va ofera si informatii estimative privind costul pentru demararea afacerii si un mic desfasurator al investitiilor ce trebuie realizate. Intr-un timp foarte scurt va puteti da seama daca afacerea respectiva vi se potriveste si daca va puteti permite o astfel de afacere. Bineninteles succesul in afacere este conditionat de puterea dvs de munca si de seriozitatea cu care veti lucra.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: